Betalningsmetoder

Antalet betalningsmetoder på bingosidor på nätet blir allt fler och det gäller att hålla koll på vilka metoder som är bäst för dig. Avgifter och uttagstider brukar vara de två faktorer som är viktigast för spelarna när det kommer till valet av vilken betalningsmetod som man ska använda vid insättning och uttag på bingosidor. Vi tar dig igenom några av de mer populära och vanligaste metoderna som finns på bingosidor på nätet idag.

 

Banköverföring

En av de mer klassiska metoderna är att föra över pengarna till och från ditt bankkonto. När du begär insättning kommer pengarna in till ditt spelkonto direkt från bankkontot. När du sedan ska begära uttag fyller du bara i/bekräftar ditt kontonummer och därefter för spelbolaget över pengarna till ditt bankkonto. Fördelen är att det är en säker betalningsmetod då ingen mellanhand rör pengarna. Nackdelen är att uttagstiderna kan vara ganska långa. Räkna i alla fall med 1-5 arbetsdagar (ibland mer) innan pengarna är inne på ditt bankkonto.

Trustly

Med Trustly så använder du ditt bankkonto precis som vid banköverföring fast med vissa modifikationer. Trustly är den metod som revolutionerat branschen då tjänsten möjliggjort bingosidor utan registrering. Detta då e-legitimation används för verifiering av ditt bankkonto som Trustly är kopplat till. Det gör att du har pengarna på bara några minuter från det att du begär uttag. Dessutom behövs inga dokument vid uttag eftersom e-legitimationen styrker din identitet och verifierar dig. Fördelen med tjänsten är att den är enormt snabb båda vid insättning och uttag. Den som letar nackdelar får fortsätta leta för vi har inte hittat någon.

Debit- och Kreditkort

Att använda sig att sitt bankkort är också vanligt. Vissa kreditkorts-utgivare har förbjudit sina kunder att använda kreditkortet för spel men detta varierar kraftigt. Använder du dig av ditt debit- eller kreditkort får du snabba och säkra insättningar. Vid uttag har du kvar säkerheten men räkna med att du kan få vänta ett tag på pengarna. Mastercard, Visa och Maestro är de vanligaste kortleverantörerna som hittas hos spelbolagen idag. Innehåller ibland avgifter vid insättning och uttag.

Neteller

Den globala leverantören Neteller har över 23 miljoner kontoinnehavare över hela världen. Neteller är en betaltjänst online som blivit väldigt populär på bingosidor och majoriteten av aktörerna erbjuder tjänsten idag för sina kunder. Anledningen är att Neteller är väldigt smidigt att använda för alla parter. Du skapar ett kostnadsfritt konto hos tjänsten på under en minut för att sedan föra över pengar till ditt Neteller-konto. Därefter kan du använda tjänsten till att göra insättning och uttag på bingosidor på nätet och du har alltid pengarna på direkten. Ha dock i åtanke att de flesta spelbolagen inte delar ut välkomstbonusen om du använder dig av Neteller.

 

Betalningsmetoder bingo online

Zimpler

Den svenska betalningsmetoden Zimpler har blivit hyllade över hela världen eftersom tjänsten samlar dina kort, bank och fakturabetalningar på en plats. Du ansluter smidigt genom ditt telefonnummer och får en fullständig överblick över din ekonomi. Med Zimpler kan du välja att betala på direkten eller om du hellre ska samla alla köp under en och samma faktura som du betalar månatligen. Att använda Zimpler är otroligt smidigt och tjänsten som är relativ ny har växt enormt på bara något enstaka år. Att använda Zimpler är tryggt och säkert eftersom du kan sätta egna gränser på hur mycket du ska spendera under en månad. Det gör att du inte spelar för pengar som du inte har råd att förlora. Nackdelen med Zimpler är att det finns en del risker med att spela mot faktura, så se till att sätta dina gränser och spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora.

 

Skrill

Betalningsmetoden Skrill har likheter med både Paypal och Neteller men här finns en stor skillnad. Hos Skrill kan du beställa ett Mastercard som är kopplat till ditt konto och därmed går det att använda dina Skrill-pengar i princip överallt. Skrill är en betalningsmetod online som blivit mycket populär hos spelbolagen. Anledningen är att såväl insättning som uttag går på några sekunder oavsett vilken riktning pengarna går. Dessutom är Skrill en säker metod som funnits med ett bra tag. Precis som med Neteller är det dock svårt att ta emot en välkomstbonus när du använder dig av Skrill på en bingosida på nätet. Anledningen är att de flesta bingosidor på nätet inte tillåter detta. Se till att kolla igenom detta innan du gör din första insättning så att du inte får några obehagliga överraskningar.

Swish

Sveriges mest hyllade betalningsmetod används idag av över 6 miljoner användare. Swish är en app skapad av Sveriges storbanker där användaren på ett smidigt sätt kan skicka pengar till vänner och bekanta via sin mobil och mottagaren har pengarna på direkten. Swish är relativt nytt hos svenska spelbolag men sedan införandet av svensk licens den 1 januari 2019 hittar du tjänsten hos de allra flesta bingosidor idag. Swish är idag Sveriges mest använda betalningsmetod och det är nog bara en tidsfråga innan den är nummer ett hos bingosidor på nätet också.