Bingo jackpott – Hur fungerar bingo jackpottar?

bingo jackpottDom som aldrig spelat bingo på nätet förut blir ofta chockade av att se att bingo spel online numera har en så kallad jackpott. En bingo jackpott kan idag fungera på två olika sätt. Antingen har bingohallen satt en fast garanterad jackpott på en en summa dom bestämt i förväg som tex 2.000kr eller så kan dagens bingo hallar faktiskt även erbjuda en så kallad progressiv jackpott som vi ser hos spelautomater.

Hur fungerar en progressiv jackpott?

En progressiv jackpott betyder helt enkelt att potten växer i takt med att fler bingobrickor säljs och den slutar inte att växa förrän någon har kammat hem hela jackpotten. Eftersom ganska många kan spela samtidigt online och den progressiva jackpotten växer från alla sålda bingobrickor så kan dessa pottar bli galet höga. Vi snackar om vinster som uppnår miljoner. Det är just nu dom flesta som trodde bingo var ett tråkigt spel med låga vinster inser att bingo på nätet är betydligt roligare än dom trodde i början.

Hur vinner man en bingo jackpott?

Oavsett om du spelar mönsterbingo, variantbingo eller helt vanlig klassisk bingo så brukar bingo jackpotten vinnas på exakt samma sätt som är när du som spelare får bingo inom ett visst antal bollar. Spelar du tex klassisk bingo där du ska få 5 nummer i rad och du får dessa 5 nummer innan 7 nummer är dragna så vinner du en så kallad bingo jackpott. Hur många bollar som krävs varierar dock från hall till hall precis som spelets pott. Dom mest vanliga stora pottarna ligger på 10.000 till 60.000kr men en del sajter som tex Maria Bingo har delat ut bingo jackpottar på över 1 miljon kronor.

Bingo jackpott speltips

Om du är ute efter den stora jackpotten när du spelar bingo bör du först och främst välja ett bingorum med den högsta jackpotten. Hos alla svenska bingosajter kan du se en lista på dagens bingo spel samt vilken jackpott dom har så det är väldigt enkelt att hitta den högsta bingo jackpotten.

Bästa bingo jackpott sajterna

Maria bingo är den mest kända bingosajten i Sverige när det gäller jackpottar då dom har delat ut dom högsta bingo jackpottarna i Sverige och eftersom dom faktiskt delat ut dom största vinsterna på 1,2 och 1,3 miljoner kronor till två Svenska spelare. Ett annat bolag som också är lite känt för sina bingojackpottar är faktiskt Unibet som är bolaget som även ligger bakom utvecklingen av Maria bingo. Hos Unibet är det varje kväll jackpott-feber där fokus ligger på jackpott spel och stora vinster kan vinnas. Spelas mellan 19.00 och 02.00!