Bingospel som finns på nätet

bingospelBingo är en spelprodukt som verkligen har växt mycket sedan det kom till nätet och fler svenskar än någonsin tidigare spelar bingo idag och det är verkligen roligt att se då man på de allra flesta spelportaler kan integrera med varandra så att man kan ha roligt tillsammans fast man fysiskt inte sitter med varandra. Att bingo spel har blivit har blivit så stort på nätet så betyder detta också att det har tillkommit massor av roliga nya bingo spel men självklart även finns det gamla favoriterna kvar. Det finns en otrolig konkurrens mellan de olika bingo aktörerna på marknaden och detta har gjort att alla företagen försöker skapa den ultimata bingo upplevelsen och de stora vinnarna i allt detta blir vi bingo spelare som får väldigt bra gjorda plattformar att spela på! Se även spelbolag på nätet.

Club 60 bingo

Club 60 är ett av de mest populära bingo spelen på online bingo sajter och detta kan vi förstå just för att det är ett intensivt spel och ingår i kategorin variantbingo som du säkert har hört talas om ifall du har spelat bingo tidigare. I club 60 bingo så kan du köpa maximalt 9 brickor att spela med under en spelomgång och utmaningen är att försöka få en full bingo bricka innan tiden går ut eller att de 60 bollarna som släpps har passerat. Varje bricka i club 60 bingo kostar vanligtvis 1 euro och detta kan vara en riktigt bra investering i nöje och potentiellt pengar om du tycker bingo spel på nätet är roligt.

Trio Bingo

Trio bingo är även detta en variantbingo precis som club 60 bingo och detta gör att trio bingo givetvis har samma spänning och nöje i sig som club 60 bingo och även här så är det 60 bollar som man har på sig innan man måste få en full bricka för att ta hem jackpotten. Samma är också att varje bricka i Trio bingo kostar 1 euro att köpa men den stora skillnaden är att man endast kan köpa 3 brickor och spela med till skillnad från club 60 bingo där man kan ha hela 9 stycken. Detta bidrar till att man endast har 3 brickor på sig att få en full bricka och i detta spel är jackpotten större och börjar på 50 euro!

Pic Bingo

Pic bingo är ett mycket roligt och alternativt bingo spel som har kommit i takt med att hela bingo världen har blivit samlad online och i detta bingo spel så fungerar reglerna lite annorlunda än vad de brukar göra. I detta spel så handlar det nämligen om att pricka in de mönster som visas på brickan som du köper och man kan vinna den massiva jackpotten som börjar på 300 euro om man sätter sitt mönster inom 33 bollar från att spelet börjar. Dessa jackpotts kan även sträcka sig långt över dessa summor det är upp till bingo spelarna. Maximalt kan man köpa 24 bingo brickor på pic bingo vilket är ganska imponerande enligt oss på bingobonus24.se!