Betsson bingo

Betsson bingo är helt ärligt inte min personliga favorit precis men det är ändå en trevlig bingo plats som uppskattas av enormt många Svenska bingo spelare och är helt klart ett måste här på bingobonus24.se. Det som är nackdelen med Betsson bingo är att betsson är ett så stort spelbolag vars stora fokus inte är bingo spel men samtidigt är detta även en stor fördel då dom är ett utav det pålitligaste bolaget, har stora jackpottar och då har ett stort spelutbud vilket passar dom som gärna spelar bingo men även annat så som casino, poker och sportsbetting. Här nedanför berättar vi mer om vad betsson bingo har att erbjuda.

Betssons bingo utbud

Betsson erbjuder ett gäng roliga bingo spel dagligen och du kan antingen välja att spela online bingo med andra eller singel bingo om du föredrar att spela ensam. Några exempel är: resebingo där du har chans att vinna en härlig resa och 50-öringen där du får en bricka för endast 0 öre.

Betssons chatt spel

Även här har Betsson ett stort utbud av roliga spel. Trippel där du skriver ner 3 nummer i följd och drs dessa nummer vinner du, Sänka skepp där du väljer ett nummer och om ditt nummer tillsammans med tre andra bildar en linje sänker du skeppet, blackjack där du skriver 3 nummer som tillsammans blir 21 och när dessa blir dragna är det blackjack plus ett gäng andra roliga chatt spel som du kan läsa mer om på deras bingosida.

Betssons serviceavgifter

Du som precis som vi på bingobonus24.se tycker att serviceavgifter är något man måste ha koll på för att slippa onödiga transaktions kostnader behöver inte alls ha så jättestor koll hos Betsson. Här har nämligen endast Visa och Mastercard en serviceavgift vid insättning på 2,5% och alla andra insättningsmetoder så som skrill, trustly och neteller är helt kostnadsfria. Dessutom är alla uttag fria från serviceavgifter.

Betssons kundservice

Ännu en sak som du inte behöver tänka på när du spelar hos Betsson är när supporten har öppet. En fördel med att Betsson är ett stort bolag som vi nämnde i början av denna artikeln är just en sån här sak som supporten där dom har öppet dygnet runt alla dagar i veckan och erbjuder dessutom support på många olika språk oavsett om du kontaktar dom via email, telefon eller live chatt.

Slutord om betsson bingo

Även om betsson bingo inte är min personliga favorit som jag sa i början så måste jag erkänna att betsson har en hel del fördelar jämfört med andra bingosajter just för att dom är så stora inom spel online och att dom har trevliga bingorum som helt klart är värda att besöka och spela lite bingo hos. Allt som allt tycker jag att betssons bingo får 4 poäng utav 5 möjliga just för att dom sakerna som dom är bättre på inte egentligen har med bingo att göra och eftersom andra svenska bingosajter har betydligt större fokus på bingo kunder.

Spela bingo hos Betsson