MamaMia Bingo – Sveriges bingo community

MamaMia Bingo är bingosajten för den som har Bingo som den allra största hobbyn eftersom MamaMia Bingo inte bara är en plats att spela bingo på utan även Sveriges enda bingo community där du kan snacka med andra bingo spelare, läsa mamamias bingo blogg, hänga med på bingoträffar och faktiskt även ladda ner gratis material till din egen blogg om du har en så som teman och fina bingo bilder. Kort sagt en plats för ett bingo fan där han eller hon hittar allt som har med bingo att göra. Lite överdrivet bra är ett passande ordval skulle jag vilja säga!

MamaMias bingo community

MamaMia är den enda Svenska bingo sajten med ett community och communityn har mer än 30.000 svenskar som älskar att både spela och snacka om bingo så här får man snabbt och enkelt svar på frågor kring bingo från andra spelare och skaffar nya vänner med samma roliga intresse som ens själv. Communityn fungerar som ett forum där du kan besöka medlemmars profiler, ställa frågor och dela med dig utav egna bingo tips. Dessutom får du även tillgång till vad MamaMia kallar för receptbanken.

MamaMias kundservice

Som du förmodligen redan vet rekommenderar vi endast Svenska bingo sajter som har en bra kundservice där vi spelare blir väl omhändertagna så MamaMia precis som alla andra bingosajter vi rekommenderar har en bra kundservice som vi upplever som snabb, super trevlig och väldigt hjälpsam på alla sätt. Faktamässigt erbjuder dom support via email, live chatt och telefon och svarar alltid inom 10 minuter mellan 09:00-00:00 vardagar samt mellan 13:00-00:00 på lördagar och 13:00-21:00 på söndagar.

Serviceavgifter hos MamaMia

Serviceavgifter tycker vi är en annan väldigt viktig sak att hålla koll på eftersom vi gärna vill slippa betala onödiga serviceavgifter. Det härliga med MamaMia är att man inte behöver hålla koll på vilka överförningsmetoder som har serviceavgifter varken vid insättning eller uttag eftersom MamaMia erbjuder avgiftsfria insättningar och uttag. Med andra ord sätt in och ta ut pengar hur du vill med vilken metod du vill och du får alltid så mycket som du tar ut eller sätter in. Kanon bra!

Slutord om MamaMia bingo

Vad kan man säga egentligen mer än att det är en fantastisk bingosajt som uppfyller alla önskningar en bingospelare kan önska sig. Du kan bli vän med andra bingospelare och spela roliga bingo spel dygnet runt. Gillar man även casino spel har dom ett trevlig utbud med spelautoamter från NetEnt. Allt som allt är det en bingosajt i toppklass som vi varmt rekommenderar alla som vill spela bingo på nätet att prova!

Spela bingo hos MamaMia Bingo