Maria bingo – Sveriges bästa bingorum!

Maria bingo är kort sagt som vi säger i rubriken här ovanför Sveriges bästa bingo sajt enligt oss. Här får vi ta del utav olika och roliga bingo varianter samt bingospel med höga jackpottar. Det som gör Maria bingo till vårt förstaval är dock deras bingovarianter utan deras sätt att skapa en rolig bingo upplevelse i en trevlig miljö där kundservicen är som bäst och där jackpottarna är stora. Som nybörjare inom bingo är det här även det absolut bästa stället att börja spela bingo på nätet ho. Här nedanför förklarar här nedanför varför det är så så häng med.

Bingo för nybörjare

Är du nybörjare på det här med bingo på nätet är Maria det absolut bästa stället att börja spela bingo hos. Det främst för att Maria faktiskt har ett nybörjar rum som man som ny får tillgång till i en hel vecka. I detta bingo rummet får du spela bingo gratis varje dag med riktig vinstchans och kan på så sätt lära dig lite mer om bingo på nätet samt komma igång helt riskfritt.

Marias bingo jackpottar

Bingo på nätet är betydligt roligare än vanlig bingo och det beror på att bingo online har fått jackpottar som kan vinnas. Hos Maria har alla bingo spel en så kallad jackpott som antingen är en fast summa eller en progressiv summa som växer i takt med att spelarna förlorar vilket gör att dessa jackpottar kan stiga till enormt stora vinster som man förr i tiden aldrig var van vid att en bingovinst skulle kunna stiga till. Vi menar alltså jackpottar som en halv miljon kronor, 1 miljon eller ännu mer.

Kundservicen hos Maria

Maria har en fantastiskt bra kundservice som är öppen alla dagar i veckan mellan 08.00 och 24.00 via email, telefon och live chatt. Den personliga upplevelsen är snabba, mycket trevliga och hjälpsamma vilket faktiskt är en utav den största anledningen till att Maria bingo är vår favorit då vi tycker det är enormt viktigt med bra kundservice. Som bingospelare finns det dessutom alltid en chatt operatör tillgänglig i bingorummen som kan hjälpa en direkt med saker kring spelet i det rummet.

Serviceavgifter hos Maria

Marias serviceavgifter har både en fantastiskt fördel och en mindre bra nackdel. Nackdelen är att man måste betala 40kr i serviceavgift vid varje uttag man gör oavsett överförningsmetod så man bör ha detta i åtanke och ta ut så mycket som möjligt för att inte debiteras flera gånger i onödan. Den stora fördelen däremot är att alla insättningar är helt avgiftsfria oavsett vilken överförningsmetod du än använder så det jämnar väl ut sig här kan man säga men som sagt tänk på att ta ut max när du ska ta ut.

Slutord om Maria Bingo

Maria bingo är kort sagt en toppen plats att spela bingo hos. Du bör alltid ta ut så mycket du bara kan när du gör uttag men utöver det är det en supertrevlig miljö, kanon bra kundservice, roliga chatt spel regelbundet och stora bingo jackpottar. Om vi skulle betygsätta Marias bingo skulle vi utan tvekan ge dom 5 poäng utav 5 möjliga. Prova så får du se! Att prova bingo hos Maria kostar ingenting av en anledning. Dom vet också att du kommer att älska det!

Spela bingo hos Maria