Klassisk bingo

klassisk bingoKlassisk bingo är precis som det låter en av de mest klassiska formerna av hur man kan spela bingo. Givetvis med dagens ökade intresse för online spel så togs även den klassiska bingon till internet och har sedan det kom varit en riktigt stor succé för alla spelbolag som har tagit in bingon och detta kan vi verkligen förstå eftersom att bingo är ett enastående underhållningsspel som man kan vinna en hel del på om man har turen med sig och det hoppas vi att just du har och att vi kan hjälpa dig hitta din nästa favoritplats för att lägga din bingo spel online.

Hur man spelar klassisk bingo

I klassisk bingo så gäller det att få bingo så snabbt som det bara möjligen går i en dragning och det fungerar så att ju snabbare du som bingo spelare får bingo desto mer pengar kommer du vinna om just du blir den som får bingo. I klassisk bingo så får du en bricka som är 5 x 5 i rutor och en sådan här bricka kostar i normala fall 5 kronor att köpa. Men vill du spela lite mer vågligt men ha chansen att vinna mycket mer så kan du även köpa bricker för 10 kronor eller 20 kronor också. Detta ökar inte chanserna att vinna men det ökar ordentligt så mycket som du potentiellt kan vinna från bingoomgången.

Regler för klassisk bingo

Som vi nämnde så handlar klassisk bingo om att få bingo så snabbt som möjligt för att vinna mest pengar och det fungerar så att i början väljer du hur många brickor du vill spela på och sedan trycker du på knappen spela. Ju fler brickor som du spelar med desto högre är chansen att du vinner. Från att du trycker på knappen spela så är du med i nästa startande bingo omgång. När du spelar bingo online så kan du antingen fylla i bingo numret för hand eller använda ett automatiskt markeringsverktyg. När man har ett nummer kvar till bingo så färgas planen gul och sedan om du får bingo så blir den automatisk röd och du registreras automatiskt med din bingo så att du omöjligt kan missa denna. Klassisk bingo är väldigt roligt att spela online och har du inte gjort det än så rekommenderar vi det absolut!