Mönsterbingo – Hur spelar man mönsterbingo?

mönsterbingoMönster bingo är lite extra skojigt och skiljer sig från variantbingo och klassisk bingo som går ut på att få 5 nummer i rad. Gillar man att skoja till det och göra bingo lite mer spännande ska man istället spela mönsterbingo som går ut på att precis som namnet antyder att få ett specifikt mönster på sin bingobricka.

Exempel på vinstrad

Det kan tex vara att man ska få ett kryss på bingobrickan, fyra hörn , ett L format mönster, en fyrkant eller något roligare som ett hjärta. Nackdelen med mönsterbingo är att vissa mönster är lite svårare att få än andra men alla spelare har exakt samma odds på sin sida och som sagt är det betydligt roligare att få ett mönster än bara 5 nummer i rad, tycker iallafall jag personligen.

Utöver detta är det inget specifikt som utgör spelet mönsterbingo. Man använder sig utav bingo bollar som dras slumpmässigt, det är lika många bingo bollar och man ropar så klart Bingo när man fått sitt mönster!

Spela Mönsterbingo

Sugen på att prova Mönsterbingo? Vi rekommenderar Maria bingo som erbjuder spelet mönsterbingo och som dessutom kommer att bjuda dig på 50kr helt gratis utan några insättningskrav som du kan provspela med. När du gör din första insättning kan du även hämta ut dubbelt så mycket pengar upp till 1.000kr med vilket ger dig fler bingobrickor och större chanser att vinna när du spelar mönsterbingo på nätet.