Skrapbingo

skrapbingoSkrapbingo är ett spel från svenska spel som är det svenska spelmonopolet som är den enda spelverksamheten som får bedrivas i Sverige. Detta är en väldigt rolig form av bingo och oftast så köper man dessa i affären där dem kostar 30 kronor men man kan även spela dessa online och köpa skrapbingo korten via svenska spels hemsida och skrapa dem virtuellt. En skrapbingo lott är lite mer avancerad än en vanlig lott och tar lite längre tid att skrapa men samtidigt tycker vi att den är väldigt mycket roligare att spela med än andra lotter som finns tillgängliga idag!

Hur man spelar skrapbingo

På lotten som du köper när du vill spela skrapbingo så hittar du fyra stycken bingobrickor som alla används för att markera numren som du skrapar fram från den 5:e rutan som är utropsnummer. Detta gör det väldigt roligt att spela och särskilt väldigt roligt om man spelar med 1 till 3 kompisar och man kan ta en ruta var och hoppas att denna ger vinst. Man har vunnit på sin skrapbingolott om man få antingen en rad, ett kryss eller fyra hörn och man kan faktiskt vinna upp mot hela 1 miljon kronor på denna lilla 30 kronors lott vilket är väldigt bra! Det är som exempel ett väldigt bra sysselsätt om man vill lägga 30 kronor på att barnen eller barnbarnen ska få en rolig spännande stund och man vet aldrig det kan bli den mest värdefulla present dem någonsin har fått och dessutom går den snabbt att spela och det är riktigt mycket kul man får för pengarna även om man inte ens vinner något!

Allmänt om skrapbingo

Skrapbingo har vunnits många år i Sverige och är ett patenterad produkt för svenska spel som är det enda stället där du kan få tag på dessa bingospel. Men det som är väldigt bra är att du måste inte vända dig till svenska spel själv för att få tag på dessa utan de säljs i de allra flesta lotteriombud i Sverige så nästa gång du går in på en mack så ta chansen och se om skrapbingo var något för dig så kanske du märker att det var ett väldigt bra beslut. Skrapbingo är ett spel som helt och hållet är baserat på tur och det finns inget sätt att manipulera brickorna eller bingon överhuvudtaget och detta gör även hela momentet väldigt spänningsfyllt och det är det som spel och lotter handlar om, att ha kul och spännande på samma gång!